Pokrenut Lil´Sister reality show – tjedan dana u stanu sa zečicama

Pokrenut Lil´Sister reality show – tjedan dana u stanu sa zečicama

U ORGANIZACIJI Index.hr portala, pod medijskim pokroviteljstvom Playboya, na adresi www.lilsister.index.hr u četvrtak u 13 sati krenuo je reality show Lil´Sister.

>> Streaming je krenuo u 13 sati, do 17 sati moguće su tehničke poteškoće

Bivše Playboyeve zečice Anita i Veronika, provest će narednih tjedan dana u stanu pokrivenom s pet kamera. Anita i Veronika, u goste će pozivati hrvatske političare i predstavnike estrade. "Trener zečica" na putu u visoko društvo danas će biti Davor Bruketa, vodeći hrvatski dizajner.

Jedna od posebnosti showa je činjenica da između publike i zečica nema filtera, pa tako ni cenzure – svaki posjetitelj sam odabire kameru kroz koju želi promatrati zbivanja.

Prijenos realizira tvrtka Tramot, službeni Internet provider je Vodatel, a tehnički pokrovitelji Manor Informatika i Lab2000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za potrebe ovog reality showa Tramot je u stan postavio 5 video kamera, mikrofone, Acer računala osigurana od strane Manor Informatike, te ostalu potrebnu opremu.

Kvaliteta slike i zvuka prilagodit će se brzini spajanja svakog gledatelja. Za najbolju kvalitetu slike savjetujemo spajanje preko Vodatela.

>>www.lilsister.index.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara