Pokušali su udomiti "najgoru mačku na svijetu", iznenadio ih rezultat

Pokušali su udomiti "najgoru mačku na svijetu", iznenadio ih rezultat
Foto: Facebook

ZAPOSLENICI azila za životinje u Sjevernoj Karolini mislili su da će teško naći dom za jednu od mačaka koju su smjestili kod sebe, no pristup koji su zauzeli pri pokušaja udomljavanja pokazao se kao pravi hit.

Četverogodišnja mačka Perdita u azil je stigla nakon smrti svog vlasnika. Ispostavilo se da je prilično razmažena i svojeglava, a zaposlenici azila nisu bili sigurni želi li ljude oko sebe ili ne.

Bilo im je jasno da će morati biti kreativni ako žele udomiti tako osebujnu mačku. Odlučili su se za prilično iskren pristup, a još jednom se pokazalo da je to i najbolji pristup.

"Upoznajte Perditu, nije za one slaba srca. Voli: zuriti u vašu dušu dok se ne počnete osjećati kao da više nikad neće biti sretni, pjesmu Cat Scratcher Fever, film Groblje za kućne ljubimce, iznenadne skokove (omiljeni su joj), vrebanje iz mračnih kutova, biti kraljica kuće, navoditi zaposlenike azila na pomisao da je bolesna (veterinar se slaže da je kreten). Ne voli: ružičastu boju, mačiće, pse, djecu, Dixie Chicks, Disneyjeve filmove, Božić i posljednje, ali ne najmanje važno - zagrljaje. Slobodna je i spremna za to da bude društveno zakinuta s društveno zakinutim čovjekom koji razumije što je osobni prostor", napisali su.

Ovaj opis ubrzo je postao viralan, a u azilu trenutno pregledavaju 50 prijava potencijalnih vlasnika.

"Perdita nije oduševljena svojom novostečenom slavom. I dalje je otrovna. Ovaj video smo snimili jutros. Obožava češkanje glave, a na kraju zavija da nam da do znanja kad je dosta. Volimo ovu tvrdoglavu ljepoticu. Dali smo joj što je moguće više privatnosti", poručili su.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara