Pola milijarde dolara pripalo 16-mjesečnoj kćeri preminule Anne Nicole Smith

SUDSKOM odlukom cijelo bogatstvo preminule starlete Anne Nicole Smith pripalo je njezinoj 16-mjesečnoj kćerki Dannielynn.

U oporuci koju je Anna davno prije smrti napisala jasno stoji kako će njezino dijete naslijediti sve što je za života Anna imala, no niti Stern iz oporuke nije do kraja isključen. Naime, on će zajedno s ocem malene Dannielynn, Larryjem Birkheadom, morati brinuti o njezinim financijama.

Imovina vrijedna pola milijarde dolara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako stvari sada stoje, njih dvojica će upravljati imovinom vrijednom oko pola milijarde dolara koje je za života Anne Nicole naslijedila smrću svoj supruga J. Howarda Marshalla.

Dannielynn Hope Marshall Stern rođena je 7. srpnja 2006. godine u bolnici u Nassau (Bahami). Sve do njezinog rođenja nagađalo se tko je otac, da bi napokon stvar bila riješena provjerom DNK nakon rođenja, pa je tako Larry Birkhead postao ponosni otac.

Nedavno je otkriveno kako 16-mjesečnoj djevojčici "bježi lijevo oko" te da bi uskoro mogla oslijepiti jer je njezina majka za vrijeme trudnoće konzumirala razne lijekove.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara