Policija ga zaustavila zbog prebrze vožnje, na kraju ga naučili vezati kravatu

Policija ga zaustavila zbog prebrze vožnje, na kraju ga naučili vezati kravatu
Screenshot: YouTube

STUDENT iz Wisconsina koji je žurio na prezentaciju i nije znao kako zavezati kravatu zaustavljen je zbog prebrze vožnje, a policajac mu je umjesto kazne - zavezao kravatu.

Policajac Martin Folcyzk zaustavio je studenta u BMW-u u prebrzoj vožnji još 30. studenog 2016. godine, a snimka se sad proširila društvenim mrežama nakon što su slično iskustvo s policajcem doživjeli učenik i njegova majka iz Ute.

"Moram imati svezanu kravatu", čuje se vozač u snimci. "Imam prezentaciju i mislio sam da mi je prijatelj doma, a nije pa kasnim." Prije nego što ga je tražio vozačku i prometnu dozvolu, policajac je studenta zamolio da mu da kravatu.

"Dok ja to radim, zašto ti ne doneseš vozačku i prometnu na brzinu", rekao mu je policajac. "Vjerojatno nije najbolji čvor, ali može proći", rekao mu je policajac. "Puno bolje nego bih ja to napravio. Puno hvala", odgovorio je mladić.

Student nije dobio kaznu već samo usmeno upozorenje.

Naknadno je objavljeno kako je šef policije, nakon što je vidio snimku, studenta pozvao u policiju i naučio ga kako vezati kravatu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara