Policija iz čitave Hrvatske prihvatila Tetris izazov vatrogasaca, fotke su zakon

Policija iz čitave Hrvatske prihvatila Tetris izazov vatrogasaca, fotke su zakon
Foto: Facebook

HRVATSKA policija odazvala se Tetris izazovu vatrogasaca koji su na kreativan način pokazali što se sve nalazi u njihovom vozilu te pozvali njih da naprave isto, a izazov je proslijedila hrvatskoj vojsci.

"MupHR prihvaća izazov 'tetrischallenge' i uzvraća udarac u nekoliko 'levela' #samoplavo #192 šalje pozdrave iz cijele Hrvatske...Izazivamo MORH", piše uz fotografije na Facebook stranici Dan policije.

Level 1 - PU Istarska - Postaja prometne policije Pula i Interventna jedinica policije s uhićenikom (koji nije ozlijeđen prilikom snimanja)

Level 2 - PU sisačko-moslavačka - Interventna jedinica policije u formaciji

Level 3 - PU zagrebačka - Kriminalistička tehnika, Ekipa za posebne zadaće IJP i Prometna policija, kakav pogled iz zraka

Level 4 - PU varaždinska - Interventna jedinica policije - Dragi naši Varaždinci, Domovine sinovi

Level 5 - PU brodsko-posavska - Prometna policija i Interventna jedinica policije - Slavonijo, tko te ne bi volio

Tetris Challenge je pokrenut početkom rujna u Zürichu kad je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila. Ubrzo su se priključile i vatrogasne postrojbe i druge hitne organizacije koje postavljaju fotografije svojih vozila u ovom Lego stilu, često i u šaljivom tonu. Naročito je popularan među svjetskim organizacijama zaštite i spašavanja koje tako dobivaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara