Policija potvrdila: Prince je preminuo od predoziranja

Policija potvrdila: Prince je preminuo od predoziranja

Foto: Hina

SLUŽBENI policijski izvori potvrdili su da je Prince preminuo od posljedica predoziranja opijatima, javlja Associated Press.

Službena osoba za AP je izjavila da su testovi potvrdili ono o čemu su mediji nagađali, a ispitan je i liječnik, dr. Michael Schulenberg koji je glazbenika posjećivao dva puta tjedno. Zasad nije jasno hoće li se liječnika teretiti zbog Princeove smrti, a nije poznato ni je li pjevač preminuo od predoziranja upravo lijekovima koje mu je Schulenberg propisao dan ranije.

Podsjetimo, Prince je preminuo 21. travnja u 58. godini života, a beživotno tijelo slavnog glazbenika pronađeno je u njegovom Paisley Park studiju u Minessoti.

U danima nakon smrti policija je tek potvrdila da smrt nije nastupila nasilnim putem, no brojni su svjedoci tvrdili da je legendarni pjevač bio pod utjecajem opijata, zbog kojih danima nije spavao i izgledao je vrlo loše.

Uz njegovo su tijelo pronađeni i određeni opijati, no policija nije potvrdila jesu li u pitanju lijekovi koje je Princeu propisao liječnik. Potvrđeno je, međutim, da legendarni glazbenik nije počinio samoubojstvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara