Policija traži dvojnika Waltera Whitea iz Breaking Bada zbog posjedovanja metha

Policija traži dvojnika Waltera Whitea iz Breaking Bada zbog posjedovanja metha
Foto: Galesburg Police Department

FOTOGRAFIJA muškarca koji je prekršio uvjetnu kaznu postala je hit na društvenim mrežama jer osumnjičeni ne samo da sliči na Waltera Whitea iz po mnogima jedne od najboljih serija 21. stoljeća, Breaking Bada, već je i tražen zbog posjedovanja metha.

Policija iz Galensburga u američkoj saveznoj državi Illinois prošli tjedan na Facebooku je objavila fotografiju Todda W. Barricka Jr.-a i zatražila pomoć javnosti u njegovom pronalaženju.

Barrick je tražen zbog kršenja uvjetne kazne vezane za posjedovanje metamfetamina, a čim je policija objavila fotografiju, mnogi su odmah uočili Barrickovu sličnost s likom Bryana Cranstona iz voljene serije.

Naravno, odmah su počele šale koje su nasmijale sve ljubitelje serije AMC-a. Neki su se tako šalili da bi policija trebala tražiti u Albuquerqueu. "Možda je u Los Pollos Hermanosu", jedan je od komentara.

"Izgleda da imamo spoiler za Breaking Bad film", "On je taj koji kuca", "Gdje je Jessie?" još su neke od reakcija. 

"Ne može biti toliko Pontiac Azteca više, posebno s razbijenim vjetrobranskim staklima, pa preporučujem da počnete tamo", sugerirali su neki policiji.

Što se tiče Pinkmana, i to bismo trebali saznati uskoro. Naime, za nekoliko tjedana stiže i Breaking Bad film - Netflix je nedavno objavio trailer za El Camino: A Breaking Bad i najavio da stiže 11. listopada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara