Polugola Sienna uveseljava paparazze na Ibizi

Polugola Sienna uveseljava paparazze na Ibizi

GLUMAČKA karijera Sienne Miller i dalje ne zanima javnost ni približno kao njezine ljubavi, grudi i odjeća. Nove tabloidske naslovnice osigurala si je ljetovanjem na Ibizi, točnije, skidanjem gornjeg dijela kupaćeg kostima, čime je posebno oduševljen bio 39-godišnji Rhys Ifans, glumac s kojim je otišla na ljetovanje i potaknula priče o novoj ljubavnoj vezi.

25-godišnja ljepotica Sienna Miller ljeto provodi sunčajući se na Ibizi, a svaki njezin pokret u stopu prate marljivi paparazzi, koji su jučer konačno došli na svoje, kad je glumica skinula gornji dio kostima i satima se izležavala na suncu. U mondeno ljetovalište došla je s Rhysom Ifansom, glumcem za kojeg tvrdi da joj nije novi ljubavnik. Ipak, nježni dodiri dvoje glumaca upućuju na novu romansu, tek nekoliko tjedana nakon što je Sienna prekinula s kolegom Matthewom Rhysom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč filmovima koji u Velikoj Britaniji, ali i ostatku svijeta bilježe dobru gledanost, Sienna medije zanima tek kad se razgoliti ili odjene nešto što mlade Britanke u rekordnom roku prihvaćaju kao novi modni krik. Njena nedavna izjava o promjeni ponašanja u javnosti ("Odsad ću govoriti samo o filmovima!") očito ne drži vodu, jer je britanska glumica nedavno po tko zna koji put "otvorila svoje srce" mnoštvu britanskih časopisa koji na račun njenih ljubavnih dogodovština povećavaju nakladu.

D.K.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara