Ponovo obilje seksa na londonskom Tjednu mode

POZNATI dizajneri očito ove godine predviđaju toplu jesen i zimu jer su za to razdoblje predvidjeli brojne razgolićene kreacije.Veteran Jasper Conran predstavio je modele pastelnih boja s prozirnim haljinama i bluzama te neobičnim topom koji potpuno otkriva leđa i otkriva grudi.Jedan novinar napisao je kako je sin vlasnika restorana i ovoga puta pokazao "slasne" kreacije.

Veliko zanimanje izazvala je revija sve popularnijeg Juliena MacDonalda na koju su navalile brojne poznate ličnosti.Tekst se nastavlja ispod oglasa
U prvom redu našle su se pjevačice Christina Aguilera, Pink, Shirley Basey, Charlotte Church i djevojke iz grupe "Atomic Kitten" ,a društvo im je pravio Julienov zemljak iz Walesa legendarni Tom Jones.

Shirley je izjavila da je oduševljena kolekcijom, a posebno jednim cipelama koje joj je dizajner poklonio.

Iza scene pojavio se i stilist Kylie Minogue koji je uspio posuditi jedan novi model za njen nastup na dodjeli engleskih glazbenih nagrada.

Sam MacDonald tvrdi da mu je kolekcija inspirirana seksom i glamurom, a namijenjena je ženama koje se ne plaše da izgledaju izazovno.Ni ova revija nije prošla bez protesta društva za zaštitu životinja PETA pa su na modnu pistu istrčale djevojke s natpisima "Krzno ubija".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara