Korak do službenog: Alkohol kriv za smrt Amy Winehouse, u tijelu imala ogromnu količinu

Korak do službenog: Alkohol kriv za smrt Amy Winehouse, u tijelu imala ogromnu količinu

Foto: JLP

ISTRAGA o smrti Amy Winehouse će ponovo biti otvorena danas, pišu britanski mediji. Autopsija obavljena nakon smrti pjevačice bila je nepotpuna te nije određen službeni uzrok smrti. Istragu će voditi londonsku ured mrtvozornika, a nakon što pregleda sve dokaze i nalaze, službeni uzrok smrti će proglasiti predsjedavajući sudac.

"Toksikološki nalazi koje smo dobili od ovlaštenih su potvrdili da u njezinom organizmu nije bilo nikakvih ilegalnih supstanci u vrijeme smrti. Rezultati su pokazali da je u organizmu imala alkohola no još nije određeno koliko je to utjecalo na njezinu smrt", piše u izjavi obitelji pjevačice. Osim istrage o smrti, vodi se i istraga o tome kako su rezultati prijašnje istrage o Amynoj smrti završili na krivoj adresi, umjesto u domu njezine obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrtvozornica Suzanne Greenaway je Amynu smrt nazvala "nesrećom" te dodala kako je pjevačica uoči smrti u sebe unijela veliku količinu alkohola. U tijelu joj je pronađena razina alkohola čak četverostruko veća od legalne te svi navodi vode zaključku kako je upravo opijanje ubilo slavnu Amy. Nakon istrage, ostaje samo da sudac navede alkohol kao uzrok pa da to bude i potpuno službeno.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara