Poplava oblina: U Njemačkoj odabrana najbolja guza na svijetu

NATJECANJA ljepote niču kao gljive poslije kiše, a u njemačkom Muenchenu održano je još jedno, prilično neobično - natjecanje za najbolju i najseksi svjetsku pozadinu. Suci od kandidatkinja ovog natjecanja nisu tražili lijepe crte lice, dobre noge ili zadivljujući intelekt - jedini uvjet koji su cure morale zadovoljiti je posjedovanje zamamne pozadine u stilu Jennifer Lopez.

Seksi pozadine Muenchen su doslovce preplavile - natjecanje, na koje se prijavilo četrdeset i osam zamamnih ljepotica iz cijeloga svijeta organizirao je proizvođač donjeg rublja Sloggi, a pobjednica je proglašena jednoglasno. Titulu najstražnjice ponijela je pozadina devetnaestogodišnje Bugarke Kristine Dimitrove, koja je za mišić prešišala drugoplasiranu predstavnicu Japana, osamnaestogodišnju Kaho Watanabe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljom svjetskom muškom guzom proglašena je ona dvadesetčetverogodišnjeg Rumunja Andreia Andreia, a obje pobjedničke pozadine su osvojile uz 15 tisuća eura i ekskluzivni ugovor s organizatorom natjecanja, poznatim proizvođačem donjeg rublja Sloggi i premiju osiguranja koja osigurava, što drugo nego pozadine.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara