Popušili smo kraljicu: Madonna u Zagreb dolazi - malo sutra!

MADONNI smo se nadali rekordna 24 sata - tek što je objavljeno kako postoji velika mogućnost da pjevačica dolazi u Hrvatsku, a priča je potkrijepljena i pokojim detaljem, menadžment kraljice popa odlučio je stati pričama na kraj, naravno, objavljivanjem službenog popisa. Madonna će na novoj turneji održati 27 koncerata, a svratit će tek u osam europskih gradova, dok će nama najbliže biti 20. rujna u Rimu.

Datum koji je najavljivan kao dan Madonninog koncerta u Zagrebu, 23. rujna, slobodan je pretrpanom rasporedu pjevačice, odnosno, u vremenu je kad velika mašinerija na putu iz Europe u SAD. Iako je "sve moguće", Madonna navodno neće mijenjati datume, pogotovo u periodu od 20. rujna do 3. listopada, jer je to vrijeme potrebno silnoj tehnici da preleti Atlantik i krene na put po Americi.

Razočaravajući je to podatak koji je portale obišao samo dan nakon što je jedna stranica objavila, a Madonnini promotori Live Nation potvrdili, kako je Madonna dodala koncerte u Ateni i Zagrebu. Slične žalopojke i u crnogorskim medijima - Budva, toliko spominjana kad je Madonnin dolazak u pitanju, također nije na popisu gradova.

Madonnina turneja "Sticky & Sweet Tour" postavit će, kažu njezini promotori, nove standarde na svjetskoj glazbenoj sceni. Pjevačica će i na ovom projektu surađivati s dugogodišnjim prijatelje Jamiejem Kingom, a zajedno će, najavljeno je, pokušati nadmašiti impresivne brojke s prošle turneje "Confessions Tour". Taj je projekt, naime, proglašen jedan od najprofitabilnijih te vrste u povijesti glazbe - Madonna je pjevala u 25 zemalja, a vidjelo ju je više od 1.3 milijuna obožavatelja.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara