Pornhub je prodao najbolju prvoaprilsku šalu

Pornhub je prodao najbolju prvoaprilsku šalu
Screenshot: YouTube

SVAKE GODINE tvrtke diljem svijeta pokušavaju nadmudriti ljude prvoaprilskim šalama, od kojih neke uspiju, a druge baš i ne.

Primjerice, Tinder je ove godine uzbunio brojne svoje korisnike kad je najavio "tehnologiju za mjerenje visine", isto kao i WebJet koji je "ponudio" letove za funtu od Velike Britanije do Australije.

No po mnogima humor Pornhuba opet je pobijedio. Najpoznatija stranica za odrasle objavila je reklamu za svoj fiktivni proizvod "baterade", koja završava scenom krajolika koji izgleda poput gole žene.

Novo piće dizajnirano je da nadomjesti sve vaše tekućine nakon naporne sesije, a Pornhub se našalio kako nije poput Poweradea ili Gatoradea koji utažuju samo žeđ, već će vas odmah vratiti u spremno stanje za akciju. 

Snimka je izazvala puno pažnje na društvenim mrežama. I dok su neki pali na foru, drugi su dodali kako bi vjerojatno kupili takav proizvod da on postoji.

Prošle godine Pornhub je također oduševio svoje fanove prvoaprilskom šalom. Tad su čitav sajt preimenovali u Hornhub te na jedan dan prilagodili sadržaj.

Prije nekoliko godina Pornhub pak je postao - Cornhub.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara