Porsche Cayenne: Prve službene fotografije

Porsche Cayenne: Prve službene fotografije

NAKON nebrojenih špijunki konačno su na vidjelo došle i prve službene fotografije Porscheovog terenca u novom izdanju.

Ono što se odmah može zaključiti je kako će Cayenne u novom izdanju izgledati manje nezgrapno, no time i manje agresivno.

Dinamična forma pokriće dobiva i u novom dizajnu detalja, a ne sumnjamo kako će najviše spora među stilistima biti vezano uz stražnji kraj vozila s izmijenjenom formom svjetala i ne previše originalnim stilom.
 
Kao što se i očekivalo, model je dobio potpuno novi interijer, a primjetna je i sličnost s Panamerom. Više prostora mogao bi donijeti i blagi rast dimenzija, posebno u duljinu koja povećana za nekih 40 mm. Zanimljivo, usprkos povećanju Cayenne je izgubio na masi, i to oko 200 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi Cayenne koristi platformu VW-ovog aduta Touarega, a isto prijeklo vuku i motori. Tako možemo očekivati 3,6 V6 benzinca sa 300 KS i 3,0 V6 dizelaša snažnog 240 KS. Za vrh ponude predviđeni su moćni osmaci, atmosferska izvedba sa 400 i turbak s 500 KS.

Točka na i će biti dizel-električni hibrid iz Touarega kojeg karakterizira 3,3 V6 TSI snažan 333 KS i elektromotor nominalne snage 47 KS.


 
I na kraju recimo kako prodaja modela počinje na proljeće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara