Porsche na hrvatskom webu

TVRTKA P.Z. Auto, distributer Porschea za Hrvatsku, nedavno je pokrenuo novi projekt kojim je Porsche dobio svoje mjesto na hrvatskom webu. Tako odsada sve informacije vezane uz ova atraktivna vozila možete naći na domeni www.porsche.com.hr.

Hrvatska inačica sitea kvalitetom i dizajnom nimalo ne zaostaje za svjetskim siteovima. Uz klasične rubrike, kao što su informacije o modelima (911, Boxster, Cayenne) na site se nalaze i korisne informacije vezane uz uvjete financiranja, servisa i prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, site je bogat i dodanim rubrikama kao što je download (screen-saveri, wallpaperi, e-razglednice) dodatna oprema. Kako se uskoro priprema osnivanje Porsche kluba, na naslovnici se nalazi i ta kategorija (trenutno prazna).

Kako je site nedavno lansiran, mogu se oprostiti sitni nedostaci i greške u pojedinim djelovima. Primjerice, podaci o najnovijem modelu (Cayenne) i rubrika Action Unlimited i dalje su neprevedene, pa je za njihovo razumjevanje potrebno znanje stranog jezika.

Usprkos činjenici da standard u Hrvatskoj nije na zavidnoj razini, prodaja atraktivnih automobila iz Zuffenhausena raste svake godine za više od 50 %. Kad se tome pridoda sklonost hrvata ovoj marki visok stupan posjete ovoj stranici je zajamčen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara