Poruka HGSS-a ako idete na skijanje pod rotirkama: "Zapamtite, intervencije nisu besplatne"

Poruka HGSS-a ako idete na skijanje pod rotirkama: "Zapamtite, intervencije nisu besplatne"

Foto: FAH

VELIK broj građana prvog ovogodišnjeg vikenda uputio se prema europskim skijalištima, a kao što već dosad znate među njima bio je i novoizabrani predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner. Dok je većina putnika strpljivo čekala na izlazak s granice, Reiner je u pratnji policije pod rotirkama projurio pored kolone na graničnom prijelazu Bregana.

Odlazak velikog broja građana, ali i Željka Reinera, na skijanje iskoristila je Hrvatska gorska služba spašavanja da pošalje važnu poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako idete na skijanje, sanjkanje i ostala zimska veselja van Hrvatske autobusom, autom ili pod rotirkama, pazite na sebe. I zapamtite, intervencije na skijalištima u Europi nisu besplatne", objavili su na Facebooku.

Jedni su njihov sarkazam nagradili i prozvali ovo statusom dana, dok je druge zanimalo zašto HGSS ne naplaćuje intervencije kao što to čine službe u Europi pa bi bilo manje lakomislenih i neopreznih avanturista. 

Ako idete na skijanje, sanjkanje i ostala zimska veselja van Hrvatske autobusom, autom ili pod rotirkama, pazite na sebe.I zapamtite, intervencije na skijalištima u Europi nisu besplatna #HGSS #112

Posted by HGSS - Hrvatska Gorska Služba Spašavanja on 2. siječnja 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara