Poruka vozaču Ubera možda joj je spasila život: "Glumite da ste mi dečko"

Poruka vozaču Ubera možda joj je spasila život: "Glumite da ste mi dečko"
Ilustracija: 123RF

BRANDON GALE, vozač Ubera, dobio je neobičnu poruku od žene koja je naručila vožnju, no odlučio je prihvatiti njenu molbu. Ona ga je zamolila da se kad dođe po nju, ponaša kao njen dečko.

Kako piše britanski Metro, sa svog automobila skinuo je Uberovu naljepnicu, a sa svog prsta vjenčani prsten.

Kad je stigao na mjesto na kojem je žena napisala da će biti, primijetio ju je u društvu nasrtljivog muškarca koji nikako nije uspijevao shvatiti da je ne zanima.

Kad im se Brandon približio, žena ga je pozdravila sa "zdravo, dušo" i uskočila u automobil.

"Spustio sam prozor, ona me pogledala i viknula: 'Zdravo, dušo. Odmah ću ući.' Nisam htio ne uzvratiti joj ništa pa sam dobacio: 'Odlično jer umirem od gladi.' Mahnuo sam tipu, a on mi je nevoljko odmahnuo", opisao je na Facebooku.

"Kad je ušla u automobil i odmaknuli smo se, odahnula je i pokušala me zagrliti. Dok sam vozio, pokušao sam je uvjeriti da je sve u redu te sam je pitao što se dogodilo. Tad mi je, još dršćući, ispričala cijelu priču", dodao je.

Žena je s prijateljima otišla na sajam, a u toj grupi bio je taj muškarac koji je bio nametljiv i nije htio prihvatiti ne. Čak je poznat po tome da je agresivan. Mislila je da će ga se riješiti ako ode do svog automobila, no on ju je pratio i tvrdio da je džentlmen. Kad su došli do auta, lagala mu je da je izgubila ključeve. Ponudio joj je vožnju, no ona je rekla da će nazvati dečka.

"To se nije smjelo dogoditi. Muškarci, naučite prihvatiti ne kao odgovor. Preuzmite odgovornost za svoja djela. Naši sinovi vas gledaju i uče kako se ponašati prema ženama. Dame, ako imate našu aplikaciju, iskoristite mogućnost slanja poruka preko nje. Možete napraviti ovakav poseban zahtjev koji bi vam mogao spasiti život", napisao je Brandon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara