Posao iz snova: Tri tjedna "rada" plaćaju 50.000 kuna, svi troškovi su pokriveni

Posao iz snova: Tri tjedna "rada" plaćaju 50.000 kuna, svi troškovi su pokriveni
Foto: Instagram

SANJATE o putu oko svijeta? Obožavate društvene mreže? U tom slučaju ako postoji posao iz snova za vas, onda je to zasigurno ovaj.

Royal Caribbean, jedna od najvećih svjetskih kompanija za organiziranje krstarenja, u potrazi je za osobom koja će sljedećeg ljeta tri tjedna fotografirati svoje avanture s puta oko svijeta i to objavljivati na njihovom profilu na Instagramu.

Oglas za posao objavljen je prošlog tjedna, a kompanija obećava da će sretnik koji će putovati svijetom i sve dokumentirati na društvenim mrežama - za to biti jako dobro plaćen. Nažalost po Hrvate, sitnim slovima navedeno je da je natječaj otvoren samo za stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva i Irske, pa eko već niste emigrirali, još nemate šanse.

"Tražimo ovisnika o adrenalinu, koji nije samo gladan avantura, već može zabilježiti posebne trenutke i ispričati priču jednostavno objavom na društvenim mrežama", rekao je glasnogovornik kompanije.

Tjedna plaća iznosit će mu 2000 funti, odnosno 16.800 kuna, a plaćeni su mu svi troškovi, od transporta, preko smještaja do hrane. S obzirom na to da se radi tri tjedna, zaradit će ukupno 50.000 kuna. Ako se putovanje oduži na četiri tjedna, plaća ostaje 50.000 kuna, tako da lukavstvima nećete povećati zaradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Royal Caribbean UK (@royalcaribbeanuk)

"Tipičan radni dan pokazat će vam da ne postoji tipičan dan. Surađivat ćete s našim glavnim urednikom profila na Instagramu Russom Francisom te postati osoba koja ažurira naš sadržaj na toj društvenoj mreži i bilježi sve iznimno što vidi. Zadatak će vam biti isprobati i snimati iskustva koja bi naši korisnici mogli poželjeti probati na svojim odmorima", stoji u oglasu.

Osim privatnog otoka CocoCay u vlasništvu kompanije, sretni zaposlenik putovat će do Aljaske, Portugala, Norveške, Dubaija i Japana.

Kvalifikacije koje mora zadovoljiti jesu da koristi Instagram na dnevnoj bazi, dobro poznaje sve raspoložive filtere i alate za editiranje fotografija i videa, ima dobro oko kad je riječ o fotografiji, želju za putovanjima, novim iskustvima i vratolomijama te imaju slobodna tri tjedna u komadu u periodu između svibnja i kolovoza 2019.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara