Posao za velike cure: Vlatka Pokos preuzela organizaciju Best Modela

Posao za velike cure: Vlatka Pokos preuzela organizaciju Best Modela

NAKON dugog niza godina voditeljskog iskustva i pjevačkih pokušaja, Vlatka Pokos postala je prava poslovna žena - nedavno je otvorila obrt i konačno si priuštila vlastiti stan, a sad je od vlasnice licence izbora ljepote The Best Model of Croatia, Sandre Gurdulić, "naslijedila" organizaciju ovoga prestižnoga izbora. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, vlasnica licence, Sandra Gurdulić, koja je zaslužna za inozemni uspjeh nekoliko hrvatskih manekenki i missica, između ostalih i Viktorije Đonlić, Emine Pezo, Ivone Andrijašević i Luke Mofčana, odlučila se povući i posao prepustiti mlađim snagama - Vlatki i svojoj kćeri, inače studentici prava, Ani-Mariji Gurdulić.

"Zahvalna sam Sandri Gurdulić koja mi je pružila priliku da se dokažem i u tom organizacijskom dijelu. S Ana-Marijom sam već započela određene pripreme za spektakl koji ćemo tradicionalno upriličiti u Dubrovniku, međutim glavninu priprema ipak ćemo odraditi u Zagrebu. Sad sam skroz u tome!", oduševljena je bila Vlatka koja se trenutno nalazi na radnom odmoru u Dubrovniku, gdje je prošli tjedan, također pod pokroviteljstvom Gurdulićevih, vodila izbor za Best Model Dalmacije. "Stvarno se veselim novom izazovu koji me očekuje", dodala je.

Vlatka i Dikan uspješno se izbjegavali u Dubrovniku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlatka Pokos u Dubrovnik je doputovala prije desetak dana, kamo je stigla odraditi izbor za Best Model Dalmacije - u zračnoj luci dočekao ju je poduzetnik Dragan Grubišić, koji je, poput pravog gospodina s manirama, pjevačicu i voditeljicu dočekao sa svojim luksuznim Audijem, pridržao joj vrata i odvezao je put Dubrovnika, gdje je Vlatka odsjela u nekom od luksuznih hotela. Vlatka Pokos je, otkako je stupila na hrvatsku estradnu scenu, redovita gošća domaćih tabloida. Nakon što je godinama tragala za savršenim poslom, pjevačkom karijerom i bogatim mužem, sreću je našla u zagrljaju poduzetnika Dikana, koji je nakon smrti Ene Begović odabrao upravo Vlatku da bude majka njegovoj kćeri Lani Radeljak. Prošle godine, početkom ljeta, Dikan je Vlatku izbacio iz stana na Cvjetnom trgu i tako započeo jednu od najrazvikanijih hrvatskih medijskih sapunica, koju upravo u ovim trenutcima pokušavaju nadmašiti Gotovčevi. Razvod braka Dikana i Vlatke još uvijek nije službeno okončan, a sudski proces koji se vodi zadnjih godinu dana obiluje pikanterijama poput kuhinje vrhunskog kuhara.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara