Posh se obračunava s novinarima koji pišu o njenoj anoreksiji

Posljednje izdanje časopisa Heat uključuje prvi intervju s Victorijom Beckham u kojem govori isključivo o napisima da je anoreksična i da već godinama ima probleme s prehranom. Priznala je da je sredinom devedesetih, u doba najveće popularnosti grupe Spice Girls, previše razmišljala o vlastitom izgledu što ju je dovelo do ruba anoreksije.

"Stalno sam se gledala u ogledalo i postala opsjednuta svojom figurom. Jedno sam vrijeme jela samo povrće, ali sam se uozbiljila kad su mi dijagnosticirane ciste na jajnicima", priznala je Victoria i dodala kako danas vodi računa o prehrani, jer želi biti zdrava i dugovječna kako bi svojim sinovima još dugo bila na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemaju ništa za pisati, pa izmišljaju da sam anoreksična. Da je tako, več bih odavno bila u bolnici na liječenju, zdravlje mi je prebitno i ne šalim se s takvim stvarima", otvoreno je priznala Victoria i naglasila da se više ne obazire na priče o sebi i suprugu Davidu Beckhamu jer bi ju, u protivnom,  "brzo doveli do ruba ludila".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara