Posh se obračunava s novinarima koji pišu o njenoj anoreksiji

Posljednje izdanje časopisa Heat uključuje prvi intervju s Victorijom Beckham u kojem govori isključivo o napisima da je anoreksična i da već godinama ima probleme s prehranom. Priznala je da je sredinom devedesetih, u doba najveće popularnosti grupe Spice Girls, previše razmišljala o vlastitom izgledu što ju je dovelo do ruba anoreksije.

"Stalno sam se gledala u ogledalo i postala opsjednuta svojom figurom. Jedno sam vrijeme jela samo povrće, ali sam se uozbiljila kad su mi dijagnosticirane ciste na jajnicima", priznala je Victoria i dodala kako danas vodi računa o prehrani, jer želi biti zdrava i dugovječna kako bi svojim sinovima još dugo bila na raspolaganju.

"Nemaju ništa za pisati, pa izmišljaju da sam anoreksična. Da je tako, več bih odavno bila u bolnici na liječenju, zdravlje mi je prebitno i ne šalim se s takvim stvarima", otvoreno je priznala Victoria i naglasila da se više ne obazire na priče o sebi i suprugu Davidu Beckhamu jer bi ju, u protivnom,  "brzo doveli do ruba ludila".

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara