Posljednja rečenica u GOT-u razbjesnila fanove: "Kvragu, pustite ga da dovrši"

Posljednja rečenica u GOT-u razbjesnila fanove: "Kvragu, pustite ga da dovrši"
Foto: Press

TEKST SADRŽI SPOILERE!

AKO NISTE POGLEDALI POSLJEDNJU EPIZODU "IGRE PRIJESTOLJA" I TO ŽELITE UČINITI BEZ ZNANJA IKAKVIH DETALJA O FINALU, NAPUSTITE TEKST!

SPOILER ALERT!

FANOVI "Igre prijestolja" nikako se ne mogu pomiriti sa završetkom serije. I dok je neke razbjesnilo to što je Bran završio na prijestolju, drugi su frustrirani činjenicom da Tyrion Lannister nikad nije uspio završiti svoju šalu.

"Jednom sam doveo magarca i saće u bordel...", izgovorio je Lannister nekoliko puta kroz seriju, a fanovi su se nadali da će u finalu barem čuti kraj tog vica. No autori serije i to su odlučili ostaviti nedovršenim pa je upravo taj početak šale posljednja izgovorena rečenica u seriji.

"Kvragu, pustite ga barem da dovrši šalu", "Jedina uznemirujuća stvar oko finala serije je to što nismo dobili kraj Tyrionove šale o magarcu i saćama u bordelu", "Nikad nećemo čuti ostatak Tyrionove šale", "Baš sam razočaran što nisu Tyrionu dali da dovrši šalu. WTF, ljudi?!", samo su neki od ljutitih komentara fanova GOT-a.

Neki su odlučili sami smisliti završetak vica, a Huffington Post je čak zatražio od nekoliko komičara da daju svoju verziju vica...

"Jednom sam doveo magarca i saće u bordel, a madam je rekla: 'Slatka mašina'", "Jednom sam doveo magarca i saće u bordel, a madam je rekla: 'Tyrione, ne zanima me kakav si lubrikant ponio, neću to učiniti'", bili su samo neki od prijedloga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara