Poslušajte Lindsay Lohan, bez sumnje najgoru pjevačicu u Hollywoodu

ZAHVALJUJUĆI problematičnom ponašanju, Lindsay Lohan izgubila je filmsku ulogu u filmu "The Manson Girls" o kojem je još krajem prošle godine govorila kao o "velikom cilju u karijeri". Razlog je, navode mediji, negodovanje drugih glumaca, no 21-godišnja ljepotica nije dugo trebala čekati na novi, doduše, nešto manji angažman. Pojavit će se, naime, u američkoj hit seriji "Ružna Betty", za koju je kadrove snimila ovih dana. Lindsay ne miruje ni na glazbenom polju - na internet je procurila pjesma "Bossy", a mediji se slažu u jednom - nijedan ozbiljni i uspješni producent nakon ovog joj neće odgovarati na pozive.

Lindsay je u posljednjih mjesec dana nekoliko puta viđena ispred glazbenog studija, a njezin glasnogovornik javnost je obavijestio kako glumica radi na drugom albumu.
Njezin prvi album, "A Little More Personal", izdan je 2005. godine uz veliku medijsku pompu, no na Billboardovoj listi došao je tek do dvadesetog mjesta. Lindsay nije imala nijedan hit, a tek je nekoliko TV emisija bilo zainteresirano za njezino glazbeno gostovanje, pa je glumica od projekta brzo dignula ruke, nastavljajući snimati filmove u nadi da će dospjeti na A-listu holivudskih glumaca.

Čak se i njezin fan klub "ogradio" od pjesme, nazivajući je lošom kopijom loših pjesama Britney Spears, a za slučaj da joj i novi album, poput debitantskog, propadne, Lindsay je pripremila još poneko iznenađenje te pokazala kako je konačno naučila na koji način da paparazze preokrene u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hollywoodu je, naime, promovirala novu liniju tajica (?), a za promociju se sama pobrinula, i to najjednostavniji mogući način - američki mediji pišu kako ih je Lindsay osobno nazvala, i urednike i paparazze osobno, kako bi se pobrinula da će promocija zaustaviti promet na Robertson Boulevardu. To se i dogodilo, a zbog ogromne gužve i Lindsay je izgubila volju pa je pobjegla tek što se nekoliko minuta družila s obožavateljima.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara