Poslušajte novi singl Barbare Tucker "Feeling Like a Superstar" koji je producirao Playone

Foto: Press foto

BARBARA TUCKER ovih je dana izlaskom singla "Feeling Like a Superstar i službeno najavila suradnju s Playoneom, to jest, Darkom Juranovićem D`Knockom i DJ Fresh Jayom. S njima surađuje na dijelu svog novog albuma te oni potpisuju produkciju, aranžman i mix jedne od verzija tog njezinog singla. Na njemu je koaranžerski sudjelovao i Slow Mo`T, a sama činjenica da je Barbara uvrstila hrvatske producente uz imena poput Davida Moralesa, Taito Tikaro, Gorgie Porgie i Kid Chris svjedoči o njihovoj kvaliteti. Poslušajte kako zvuči novi singl "Feeling Like a Superstar" u dvije verzije, obje u produkciji Playonea te obje izdane na Barbarinom novom maxi singlu.

Ta je suradnja uvertira u njihov zajednički rad. Playone zajedno s Barbarom Tucker kreće na pšromotivnu klupsku turneju po Europi koja će obuhvatiti Berlin, Barcelonu, Rimini, Prag... U pripremi su i remixevi singla "Let It Shine", koji će raditi priznati svjetski DJ-i i producenti, dok će video spot singla ovih dana imati promociju na MTV-ju Europe.

Barbara Tucker u karijeri je surađivala s glazbenim velikanima kao štop su Wyclef Jean, George Clinton, Dave Stewardon, Pet Shop Boys, Dee-lite, Shannon te brojni drugi. Zajedničke projekte radila je i s poznatim producentima kao što su David Guetta, Tommy Musto, Little Louie i brojni drugi. Svojim vokalom, kombinacijom soula i housea, obilježila je klupsku scenu te uz Mary J. Blige, Arethu Franklin, Anitu baker i druge predstavlja najpopularnije i najkvalitetnije svjetske vokalistice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara