Poslušajte novi singl Franke Batelić: "Crna duga" uvodi vas u moj novi glazbeni svijet

Foto: Mladen Šarić za Ruža Institut Kerastase

"LJUBAV nije uvijek lijepa i često nas ostavlja izgubljenima... a na kraju ostaje samo crna duga". Riječ je o novom dugoočekivanom singlu Franke Batelić nazvanom "Crna duga".

"Pjesma je već dugo je u našoj ladici i nekako je čekala baš ovaj trenutak da izađe. Novog je i drugačijeg zvuka. Ozbiljnija je od prijašnjih pjesama i zapravo nagovještava neko novo doba, novu mene. Dugo sam čekala pravi trenutak i trebala vremena da nađem samu sebe, svoj stil", rekla je Franka i naglasila: "`Crna duga` će vas uvesti u Frankin novi svijet, spremnija sam nego ikad!".

"Crnu dugu" potpisuje jedan od najpoznatijih hrvatskih autora i producenata, Predrag Martinjak P'eggy, poznat po radu s Vannom, Ninom, Dinom Dvornikom, ali i po inozemnim remixevima za Daniela Bedingfielda te Angie Martinez i Kelis.

"Kao što u vezi uvijek netko voli više, tako i nakon prekida uvijek netko izvuče `deblji` a netko onaj drugi kraj"

"Pjesma govori o ostavinskoj raspravi. Kao što u vezi uvijek netko voli više, tako i nakon prekida uvijek netko izvuče `deblji` a netko onaj drugi kraj, obično onaj/ona koji voli više. Nekom ostane ljubav, nekom tuga, nekom računi, alimentacija, a nekom crna duga", rekao je P'eggy opisujući svoje pjesničko djelo.

Franka i P'eggy prvi puta surađuju na pjesmi, a Martinjak nije štedio riječi hvale: "Franka je izuzetno simpatična i talentirana gospođica koja je jednako draga, kako uhu, tako i oku, i koja bi s obzirom na performanse definitivno trebala naći svoje mjesto u samom vrhu domaće estrade. Naravno, ako nastavi pjevati ovako dobre pjesme!".

Album izlazi uskoro

Franka se trenutno nalazi u studiju gdje završava album, a uz "Crnu dugu", sedmi singl s nadolazećeg albuma, za ljeto sprema i klupski plesni singl na engleskom jeziku. U pauzama snimanja u studiju, Franka priprema i ljetnu turneju s okupljenim bendom u kojemu su, uz bivšeg bubnjara Voodoo Lizardsa Sašu Mačeka, i glazbenici iz benda Živa legenda, poznati po suradnji s Tonyjem Cetinskim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara