Poslušajte: Sonja Kovač iz sitcoma "Zauvijek susjedi" snimila prvu pjesmu

GLUMICA Sonja Kovač, hrvatskoj publici poznata po ulozi Viki u seriji "Zauvijek susjedi", snimila je prvi singl naziva "Više nisi moj" za kojeg je potpisala vokal i tekst, dok je za glazbu zadužen producent Dash. Poslušajte i procijenite - kako će se ljepotica s malih ekrana snaći na domaćoj glazbenoj sceni?

"Moja glasnogovornica Ana Rafajac je dobra prijateljica s Dashom, pa me po toj liniji Dash pozvao u studio kako bi čuo pjevam li još uvijek dobro. Naime, kao klinka sam pjevala na nekim festivalima, u Turbo Limach showu i slično, no u zadnje je vrijeme moj jedini mikrofon tuš", rekla je Sonja ističući kako se "na prvu" svidjela Dashu. Ubrzo je producent na njezin tekst "zalijepio" glazbu koja je, kako Sonja kaže, kod nas prava rijetkost.

"Radi se o R'n'B i hip-hop beatovima, a pošto takve glazbe nema previše u Hrvatskoj, ja sam jako zadovoljna i sretna što ću se upravo na taj način predstaviti domaćoj publici", ispričala je "susjeda" koja je za pjesmu napisala tekst o "prevarenoj djevojci koja se više ne obazire na svog tada već bivšeg dečka već ide dalje i otkantava ga bez obzira na njegovu molbu za njezin oprost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino što od svega očekujem jest da se svidim hrvatskoj publici"

"Spot za ovu pjesmu je u planu, uskoro počinjemo sa snimanjem, ali detalje ne bih otkrivala. Što se albuma tiče imamo već neke nove pjesme i spotove u planu, ali definitivno još uvijek ne znam kako će se album zvati niti koliko će točno biti pjesama. Jedino što od svega očekujem jest da se svidim hrvatskoj publici, da prihvate ovaj stil i riječi".

Iako nikad nije studirala na Akademiji dramskih umjetnosti, kao niti na Muzičkoj akademiji, ova je mlada djevojka, mnogi kažu, prirodni talent. Kako je Sonja sama naglasila, u rujnu jedva čeka castinge za nova glumačka ostvarenja kao i skorašnju prvu reakciju ljudi na njezin debitantski singl.

L.V.
Foto: Index, Balkan Bounce

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara