Potraga za tajnama iz prošlosti: "I Ivana i Melania su uspjele zahvaljujući svom tijelu"

Potraga za tajnama iz prošlosti: "I Ivana i Melania su uspjele zahvaljujući svom tijelu"

Foto: Guliver Image/Getty Images

AMERIČKA novinarka Nina Burleigh, suradnica revije Newsweek i autorica više popularnih bestselera, među kojima je i onaj o ljubavnom životu Johna F. Kennedyja, u Europi prikuplja materijal za svoju knjigu o Donaldu Trumpu, a trenutno u posjetu je Sloveniji, domovini njegove supruge Melanije.

Njezina bi knjiga trebala izaći na proljeće, a u potrazi za pikantnim informacijama posjetila je gradić Sevnicu u kojemu je Melania provela djetinjstvo, te Ljubljanu gdje je završila srednju školu, te upisala fakultet, prekinuvši studij jer se posvetila karijeri modela, potvrdila je Burleigh za slovensku televiziju POP-TV.

Priznaje da je posebno intrigira neprijateljski Trumpov odnos prema migrantima, što je u kontradikciji s njegovim obiteljskim korijenima i ženama u koje se zaljubljivao i koje je ženio.

"Donald Trump je notorno protumigrantski raspoložen, a u njegovu su životu važnu ulogu imale 4 imigrantkinje", kazala je Burleih, pojasnivši da ni Trumpova majka niti njegova baka nisu rođene u SAD-u i da su od triju žena s kojima je bio u braku dvije u Ameriku došle iz istočne Europe - prva supruga Ivana je u Ameriku došla kao tenisačica, a sadašnja supruga Melania radi razvoja svoje karijere top modela.

I Ivana i Melania su pomoću svojeg tijela iako na različit način, prva kao sportašica, a druga kao model, našle način kako otići iz svoje tadašnje domovine i uspjeti u Americi, kazala je Burleigh u razgovoru.

Razlike između Čehinje Ivane i Slovenke Melanije je u tome da se je prva u braku s Donaldom željela afirmirati i kao poslovna žena, što je njezinom mužu očito smetalo i bilo djelomičnim razlogom za razvod, dok se Melania sada kao prva dama drži medijski vrlo povučeno, a jako se malo se zna i o njezinom privatnom životu, krugu prijatelja, te istinskom odnosu sa suprugom i sa sinom, kazala je američka novinarka.

No, za razliku od supruga, Melania ostavlja dojam iskrenosti i empatije, dok se čini da sadašnjem američkom predsjendiku to ne uspijeva, ocijenila je Burleigh. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara