Potvrđeno: Lana Jurčević u zagrljaju šest godina mlađeg Jana Jerića

Tekst: A.M.
Foto: Index, Facebook


LANA JURČEVIĆ je napokon zaljubljena. Dvije godine nakon prekida s dugogodišnjim dečkom Ivanom Todorićem, popularna pjevačica ljubi; i to šest godina mlađeg Jana Jerića. Tek punoljetni mladić sin je zagrebačkog galerista Ive Jerića i bivše manekenke Božene. Maturant Privatne klasične gimnazije i 24-godišnja pjevačica upoznali su se kao djeca, a ljubav između novopečenog para rasplamsala se tek ovo ljeto.

Ljetna avantura pretvorila se u ljubavnu vezu

Dok su neki mediji pisali o tome kako Lana ljetuje u Stanićima sa sportskim novinarom RTL-a Filipom Brkićem, što je ona strogo demantirala, pjevačica se zapravo zabavljala na Braču s Janom. Ljetna avantura ubrzo se pretvorila u ljubavnu vezu, a kako tvrde bliski prijatelji popularne pjevačice - Lana je sretnija nego ikad.

Kako doznaje tjednik Story, koji je prvi uhvatio Lanu i Jana, srednjoškolac često posjećuje pjevačicu u njezinu stanu na Dobrom Dolu te nerijetko idu na ručkove u nedavno otvoreni restoran Vapiano. Osim što je navodno jako zaljubljena, Lana ima puno povjerenja u svog dečka kojemu često posuđuje svoj sponzorski auto.

Lana Jurčević i Jan znaju se već godinama

Lana Jurčević  i 18-godišnji Jan poznaju se već godinama s obzirom da su njegovi roditelji, inače vlasnici Galerije Kaptol, obiteljski prijatelji Lanine majke Esme i oca Damira Jurčevića. Također, tvrdi Story, Lana često posjećuje njegove roditelje u Kaptol centru dok je Jan nekoliko puta u Laninom stanu popio kavu i s njezinom majkom. Indexova blogerica, koja se posljednjih dana priprema za veliki koncert u zagrebačkom klubu Shamballa, sad će napokon moći pjevati pjesmu "Volim biti zaljubljena" i zaista će se tako osjećati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara