Poznata Hrvatica odmalena je bila buntovnica: "Ošišala sam se iz protesta"

Poznata Hrvatica odmalena je bila buntovnica: "Ošišala sam se iz protesta"
Foto: Instagram

ELLA DVORNIK svakodnevno proživljava zanimljive avanture s jednoipolgodišnjom kćeri Balie Dee, a ovoga puta prisjetila se što je ona kao klinka radila svojoj mami Danijeli. Tako je s obožavateljima na Instagramu podijelila fotku iz djetinjstva i smiješnu priču koju veže uz nju.

Blogerica je objavila svoj portret na kojem ima kratku kosu i osmijeh zbog buntovnog poteza koji je tada napravila.

"Nemam pojma koliko sam godina imala, ali ova frizura je nastala nakon što me mama ošišala na kahlicu po tisućiti put pa sam uzela škare u kupaoni i iz protesta se ošišala na kratko. Zadovoljstvo se vidi na licu", napisala je Ella u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Svojom pričom potaknula je komentare brojnih pratitelja koji su s njom podijelili vlastita slična iskustva. "Nisi imao djetinjstvo ako se nisi barem jednom sam ošišao. Moj brat je bio ekstra, on si je zapalio dio kose", napisala je jedna obožavateljica.

"A nu obrvica, hvala Bogu na pinceti", "Preslatka si", "Dino u malom", "Baš izgledaš slatko", pisali su joj u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik (@elladvornik)

Inače, Ella ne krije svoju buntovničku crtu, što je pokazala i za vrijeme snimanja reality showa "Dvornikovi" kada je bila tinejdžerica, kao i na društvenim mrežama na kojima uvijek bez dlake na jeziku kaže ono što misli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara