Poznate Hrvatice kojima za uspjeh nije potreban princ

Poznate Hrvatice kojima za uspjeh nije potreban princ

Foto: Sara Dombre

SINOĆ je u Gold Class Cinestar kinu održana svečana premijera filma "Joy" s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi koja je osvojila ovogodišnji Zlatni globus za najbolju glumicu te je najveći favorit na ovogodišnjim Oscarima. Filmom koji je dijelom inspiriran životom slavne poslovne žene Joy Mangano i koji prati kako mlada žena s mnoštvom problema uz brojne životne teškoće naposljetku postaje uspješna poslovna žena ostale su oduševljene brojne poznate Hrvatice koje su uspješne, svaka u svom području djelovanja.

Pa tako sinoćnju CineLady premijeru filma nisu propustile Bojana Gregorić Vejzović, Branka Krstulović, Mirela Holy, Marijana Grbeša, Kristina Bradač, Tihana Harapin Zalepugin, Martina Čičko Karapetrić, Morana Saračević, Jelena Radan, te mnogi drugi.


 
Film prati život samohrane majke od obične i teške svakodnevice do poslovnog uspjeha kroz četiri desetljeća i pokazuje kako upornost, ustrajnost i vizija mogu ljude iz običnog dovesti u neobično i do predivnog stvaranja, pobjede i ljubavi. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji. Nije to samo priča o Joy, već je to priča o obitelji, mašti, vjeri u sebe i bezobzirnosti uspjeha.


 
Ovim filom odano je priznanje svakoj ženi koja ima snove i nagon za samoostvarenjem, a Jennifer Lawrence koja je utjelovila glavni ženski lik dobila je priliku za ulogu kakvu dosad nije imala. Priliku da glumi ženu koja je sama stvorila svoje carstvo, ženi koja je od kućanice postala poslovni magnat i koja je četrdeset godina učila kako vjerovati u svoje ideje i ideale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U filmu se uz oskarovku Jennifer Lawrence pojavljuju i Bradley Cooper te oskarovac Robert De Niro.

Film Joy u distribuciji Blitza će vas inspirirati i oduševiti, a u svim CineStar kinima ga možete pogledati od danas u sklopu CineLady projekcije, a od 21. do 31. siječnja u sklopu 12. Oscar revije.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara