Poznate Hrvatice preplavile Instagram crno-bijelim fotkama, znate li zašto?

Poznate Hrvatice preplavile Instagram crno-bijelim fotkama, znate li zašto?
Foto: Instagram

BROJNE poznate Hrvatice ovih dana objavljuju svoje crno-bijele fotografije uz hashtagove #womensupportingwomen ili #womentakecareofeachother, #womenlifteachother... Uz to uz objavu uvijek stoji i hashtag #challengeaccepted te nove nominacije kroz tagiranje drugih žena koje onda nastavljaju izazov.

#blackandwhitechallenge, kako se originalno zove ovaj "crno-bijeli izazov", na Instagramu ima već preko milijun objava, što dovoljno govori koliko se proširio među ženama diljem svijeta. Izazov je izvorno pokrenut kao potpora ženama oboljelima od malignih bolesti, no u međuvremenu mu je cilj postao osnaživanje žena općenito te isticanje važnosti međusobne podrške i međusobnog osnaživanja od strane žena.

Severina, Jelena Veljača, Maja Šuput, Lidija Bačić, Anita Dujić, Ljupka Gojić Mikić, Iva Radić i Izabel Kovačić samo su neke od brojnih poznatih Hrvatica koje su prihvatile nominacije i odlučile sudjelovati u ovom izazovu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

"Žene ne dajmo da nas farbaju", napisala je Severina uz svoju crno-bijelu fotografiju.

"Da nam je znati koliko snage ima u nama ženama. Da bar netko ovakvim klinkama to svaki dan ponavlja!", zaključila je Jelena Veljača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

"Moram priznati da su mi izazovi na mrežama presmiješni, ne zamjerite na mojem cinizmu, ali kako ste sve pisale uvažavamo se valjda kakve god da jesmo!!! Ili?? Uživo znamo tko je i koliko uz nas, i to je najvažnije! Hvala svim dragim ženama koje su mi poslale ovaj izazov i sjetile me se, znate koje ste, neću vas nabrajati", napisala je Bojana Gregorić Vejzović koja je objavila fotografiju svoje mame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moram priznati da su mi izazovi na mrežama presmiješni,ne zamjerite na mojem cinizmu,ali kako ste sve pisale uvažavamo se valjda kakve god da jesmo!!!😅Ili??Uživo znamo tko je i koliko uz nas,i to je najvažnije!Hvala svim dragim ženama koje su mi poslale ovaj izazov i sjetile me se,znate koje ste,neću vas nabrajati #mysupporttoyouall .Divno koliko vas je bilo,od nekih uistinu iznenađenje,nadam se da niste samo ganjale br 50!🤣🤣🤣😘Nemrem odoliti oprostite,ali to sam ja!😝Stavljam sliku žene koja je moja bezuvjetna podrška uvijek i zauvijek❣️#womensupportingwomen #mum #božidarkafrait #unconditionalsupport

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVA • RADIĆ (@iva___radic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Lana Jurčević je objavila znakovitu fotografiju cvijeća umjesto fotogafije sebe. "Žene su magija. Predivne i ponekad komplicirane. Ali otud dolazi naša snaga. Žene volim vas", poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana) on

Ovom "ženskom" izazovu pridružile su se i brojne svjetske zvijezde poput Khloe Kardashian...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara