Poznate Hrvatice za vikend dernečile na narodnjačkom spektaklu u Zagrebu

Poznate Hrvatice za vikend dernečile na narodnjačkom spektaklu u Zagrebu
Foto: Instagram

U ZAGREBU se ovog vikenda održavao dvodnevni narodnjački dernek u izvedbi Saše Matića i njegovih gostiju, Jelene Karleuše, Ace Lukasa, Željka Samardžića, Edite Aradinović i Aleksandre Prijović.

U dvije koncertne večeri, od kojih je prva rasprodana prije gotovo dva mjeseca, sa Sašom Matićem uglas je pjevalo više od 27 tisuća ljudi, a među njima su bili i brojni poznati Hrvati koji su se snimkama s folk spektakla pohvalili na društvenim mrežama.

Najaktivnija bila je Ecija Ivušić koja je na koncertu bila i u subotu i u nedjelju, s kolegama i prijateljicama. Upravo je ona bila ta koja je otkrila da je u Areni bila i Snježana Mehun koja je u koncertu uživala s Ecijinom mamom Melitom.

Live snimkom s koncerta u jednom trenutku se pohvalila i Ivana Vida, supruga nogometaša Domagoja Vide, a partijala je i kandidatkinja ovogodišnje sezone Života na vagi, Nina Martina Korbar.

Sašu Matića poslušala je i Iris Androšević Pinjuh, u društvu supruga, a sa suprugom Božicom došao je i nogometaš Josip Pivarić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara