Poznati Hrvati o Rokovu nastupu na Eurosongu: "Doživjeli smo veliki šamar"

Poznati Hrvati o Rokovu nastupu na Eurosongu: "Doživjeli smo veliki šamar"
Foto: Facebook

NEUSPJEH Hrvatske na Eurosongu mnoge je potaknuo da iznesu svoje viđenje hrvatske glazbene scene i pjesama koje šaljemo na eurovizijsku pozornicu. Baš nitko ne osporava glas i talent mladog Roka Blaževića, no svi su uvjereni da je potrebno nešto više.

"Hrvatska, nekada velika glazbena sila u Regiji, doživjela je večeras veliki šamar i veliki neuspjeh. Taj neuspjeh traje već dugi niz godina. Mi uporno želimo pokazati Europi da znamo pjevati. U ove dvije večeri svi su pokazali da to jako dobro rade. Mladi Roko je odličan pjevač, ali to nije očito dovoljno. Za finale treba imati puno toga, a ne samo glas i krila. Treba se zapitati ko to upravlja i kroji hrvatsku glazbu? Čestitke izvrsnim susjedima: Makedoniji, Srbiji i Sloveniji koji to rade bolje i iskrenije od nas. Neka im je sa srećom u finalu", komentirao je frontmen Teške industrije Ivica Propadalo.

S njim se složio i glazbeni menadžer Zoran Škugor.

"Pa nije slučajno da su nas u zadnja 3 FINALA odveli strani autori i producenti aranžeri", komentirao je.

"Eurosong je odavno audio vizualni glazbeni spektakl u kojem mi samo statiramo. Nešto slično kao i s EU. Samo statiramo, a zamišljamo si da smo nešto jako važni. I tamo smo naime samo zadnja rupa na svirali", komentirao je Hamed Bangoura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara