Poznati Hrvati u šoku: "Obrišite suze, Vatreni"

Poznati Hrvati u šoku: "Obrišite suze, Vatreni"

Foto: Instagram

VATRENI su imali veliku podršku među poznatim Hrvatima koji su pratili svaku njihovu utakmicu i zdušno navijali. Nakon što je u mukotrpnoj utakmici Portugal ipak zabio gol i izbacio Hrvatsku s Eura, mnogi od njih su se oglasili na društvenim mrežama.

Ella Dvornik je pokušala utješiti Vatrene statusom na Facebooku. "Svi vas volimo", napisala je između ostalog Ella i zaključila da su super igrali. Na status je skupila 10.000 lajkova.

Marijana Batinić je također čestitala Vatrenima i napisala da su zaslužili ovacije. Više od 3500 fanova se složilo s njom.

Neutješni Luka Bulić je poručio da ipak planira napisati još jedan Bullhit povodom nesuđene utakmice Hrvatske protiv Poljske u četvrtfinalu. "Kad je stvarnost okrutna, sanjaj dalje", zaključio je, a 11.000 fanova je lajkalo njegov naum. 

"Napiši jednu Čačiću u kojoj mu objašnjavaš da ima pravo na tri zamjene", predložio mu je jedan obožavatelj.

Oglasila se i televizijska voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković koja je veoma razočarana ishodom utakmice. "Kad igraš bolje cijelo vrijeme i debili dobiju jadnu šansu", napisala je ljutito Hana i poručila Vatrenima da su pokazali što je pravi nogomet. 

Oglasila se i Sandra Perković koja je također veoma ponosna na Vatrene. "Srce naše kuca najjače", napisala je Sandra.

 Bilo je i onih koje je poraz toliko pogodio da su skoro ostali bez riječi. Antonija Blaće je tako objavila samo tužnog smajlića koji plače, dok je Andrea Andrassy napisala samo kratko i jasno: "A jebi ga".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara