Poznati pohrlili na premijeru Footloosea: Mirna Maras došla bodriti supruga

Foto: Stefano Fiorentin/Fiorentin Studio

U OBNOVLJENOM kinu zagrebačkog Studentskog centra od ovog tjedna, svakog četvrtka, petka, subote i nedjelje možete pogledati mjuzikl Footloose. Mjuzikl su došli gledati mnogi poznati kao što su Rene Bitorajac, Ida Prester, Jacques Houdek, Bojan Jambrošić, Kristina Krepela, Željka Ogresta i Dubravko Merlić te Alfi Kabiljo i Dinko Bogdanić.

U mjuziklu se pojavljuju mnoga nova mlada lica koja svojim nastupom sugeriraju da bi mogli postati vrlo uspješni u svijetu glume. To dokazuju i ovacije koje su primili tijekom i nakon premijernog prikazivanja mjuzikla u četvrtak navečer.

Istinita priča, prema kojoj je prvo snimljen film, a zatim je postavljena na pozornice Broadwaya i West Enda, na novoj pozornici dvorane Kina SC oživjela je u režiji Igora Barberića. Uigrani je ansambl preko dva sata držao pozornost publike brzim izmjenama i tečnom izvedbom komada u kojem se svjetla nikad ne gase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buntovnog mladića koji se ne može pomiriti sa zabranom plesa u gradiću, u koji se protiv svoje volje doselio s majkom, koju igra jazz pjevačica kristalnog vokala Lela Kaplowitz, utjelovio je Nikola Milat, u svojoj dosad najvećoj ulozi, iznijevši predstavu nevjerojatnom lakoćom i šarmom.

Nikola glumi tinejdžera koji se sukobljava s velečasnim, najozbiljnijim likom mjuzikla kojeg prožima osobna drama, u snažnom baritonu Darija Bercicha. Povrh svega zaljubljuje se upravo u svećenikovu kći, lik koji je oživjela i kroz koji je narasla talentirana Mateja Majerle potpuno se prepustivši ulozi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara