Pravi kapitalci: 11 Pokemona koje ćete najteže uloviti

Pravi kapitalci: 11 Pokemona koje ćete najteže uloviti

Foto: Pokemon

AKO STE se ozbiljno bacili na lovljenje pokemona po vašem gradu, vjerojatno vas zanima koji od njih su pravi kapitalci.

Sudeći po službenoj listi Pokemona, među najrjeđim i najvrjednijim mitskim bićima u ovoj igri je ovih 11 čudovišta koja vam donosimo u nastavku. Od ogromnog uspavanog Snorlaxa do Dragonitea, ako uhvatite nekoga od njih to vam je kao da ste došli do kraja igre.

Ako ste našli nekog od ovih Pokemona možete nam se javiti na desk@index.hr.

1. Kabutops

Ovaj školjkasti Pokemon evaluira na 40. razini iz Kabuta, nakon što je oživljen iz Dome Fossila. Tog dvojnog Pokemona (sačinjavaju ga stijene i voda) može se naći na 141. mjestu Pokedexa i ima sposobnost brzog plivanja, oklop te brojne tajne sposobnosti.

2. Aerodactyl

Ovaj pokemon može se oživjeti iz Old Ambera, a nalazi se na 142. mjestu Pokedexa. Iako ne može evoluirati u nekog drugog Pokemona, uz pomoć Aerodactlite može evoluirati u Mega Aerodactyla. Njegove sposobnosti uključuju obeshrabrivanje neprijatelja i jak pritisak.

3. Snorlax

Evoluira iz Munchlaxa, nalazi se na 143. mjestu Pkedexa, a može ga se pronaći kako spava na čudnim mjestima. Kako bi ga se ulovilo, mora ga se probuditi glazbom iz Poke flaute ili Pokegeara namještenog da svira flautu.

4. Articuno

Jedna je od legendarnih ptica Kantoa (sa Zapdosom i Moltresom) i nalazi se na 144. mjestu Pokedexa. Riječ je o Pokemonu čija je skrivena prednost snježni plašt.

5. Zapdos

Druga legendarna ptica Kanto zauzima 145. mjesto na Pokedexu. Njegova skrivena sposobnost jest statičnost. Riječ je o električnom letećem Pokemonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Moltres

Ovaj vatreni Pokemon je 146. na listi, treća je legendarna ptica Kanto i ima vatreno tijelo.

7. Ditto

Ne evoluira u druge Pokemone, no može uzgojiti bilo kojeg drugog Pokemona. Njegove sposobnosti su savitljivost i vještina zavaravanja.

8. Dragonair

Na 30. razini evoluira iz zmaja Dratini i može evoluirati u Dragonitea na 55. razini. Na Pokedexu se nalazi na 148. poziciji, a njegova sposobnost je odbacivanje kože.

9. Dragonite

Evoluira od Dragonaira na 55. razini i 149. je na Pokedexu. Riječ je o pseudo-legendarnom Pokemonu.

10. Mewtwo

Pripada skupini Pokemona s psihičkim sposobnostima i najrjeđi je od njih. Može "megaevoluirati" u Mega Mewtwo X s Mewtwonite X ili Mega Mewtwo Y s Mewtwonite Y. Mewtwo ima sposobnost otupljivanja svog suparnika.

11. Mew

Iako ga nema u smjernicama aplikacije, Mirror je uvjeren da negdje mora biti jer je 151. na Pokedexu, odnosno posljednji. Iako ne evoluira u drugog Pokemona, brzo uči sve pokrete trenera. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara