Praznik ljepote u Zagrebu: Najljepše žene regije ovog petka stižu u Mansion

Foto: Gentleman's Choice

ZAGREBAČKI klub Mansion ovog će petka, 14. listopada, okupiti brojne ljepotice iz regije, sudionice Gentleman's Choice izbora. "Gentleman's Choice nije klasičan izbor ljepote, već je platforma za predstavljanje najljepših žena na području naše regije koje su odabrane upravo po kriterijima GC. Izbor 25 najljepših djevojaka svojevrsna je posljedica društvene mreže Facebook i broja likeova ispod slike svake djevojke čijim prebrojavanjem brojnih glasova dobijemo favorite fanova. Ideja ovog regionalnog projekta bila je približiti sliku lijepe žene fanovima te na jednom mjestu predstaviti brojne ljepotice, a nikako ih uvrstiti u još jedan klasičan izbor jer su one već izabrane samom činjenicom da su dio Gentleman's Choice", objasnili su projekt iz Gentleman's Choicea.

Najljepše djevojke iz regije u Zagreb stižu u petak kako bi prisustvovale ekskluzivnom predstavljanju projekta u klubu Mansion na zagrebačkom Jarunu. Organizatori najavljuju party za pamćenje, a klub Mansion biti će posebno za ovu priliku pretvoren u VIP zonu. Svoj dolazak na party su najavile i brojne poznate osobe.

U razdoblju od samo godinu dana Gentleman's Choice je pridobio vjernu publiku koja svakodnevno prati novosti i aktivno sudjeluje u virtualnom druženju, ali kako brend ne bi bio samo virtualna stvarnost, djevojke također aktivno sudjeluju na način da se predstavljaju, upoznaju i odgovaraju na pitanja svojim brojnim obožavateljima. U vrlo kratkom roku biti dijelom Gentleman's Choice izbora brojnim je djevojkama iz Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije postalo stvar prestiža te GC svakodnevno zaprima velik broj prijava, ali samo najljepše ulaze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara