Pred oltarom čekao trudnu zaručnicu pa se slomio kad je doznao zašto kasni

Pred oltarom čekao trudnu zaručnicu pa se slomio kad je doznao zašto kasni
Screenshot: Daily Mail

TRUDNA mladenka preminula je od moždanog udara samo nekoliko minuta prije nego što je trebala stići do oltara, a iza sebe je ostavila tužnog zaručnika i bebu hitno porođenu carskim rezom.

Medicinska sestra Jessica Guedes iz Brazila bila je šest mjeseci trudna i naizgled zdrava kad se počela osjećati loše u limuzini na putu do crkve u São Paulu u nedjelju. Njezina obitelj prvo je mislila kako pati od tjeskobe uoči ceremonije nakon što se požalila kako osjeća vrtoglavicu s bolovima u vratu.

Nisu bili svjesni da boluje od preeklampsije, koja će joj uskoro oduzeti život. Liječnici su je proglasili mrtvom ubrzo nakon dolaska u bolnicu, prenosi Daily Mail.

Njezin zaručnik, vatrogasac Flavio Gonçalvez koji je već čekao pri oltaru, bio je iznenađen kašnjenjem. No u prostoriju je tada uletjela rođakinja tražeći pomoć nakon što se mlada onesvijestila u autu.

"Bio sam zabrinut jer sam je čekao kod oltara i dugo joj je trebalo da dođe. Njezina rođakinja dotrčala je i rekla mi da se onesvijestila", rekao je nesuđeni mladoženja brazilskom magazinu Crescer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

"Otvorio sam vrata automobila, a ona je ležala, no povratila je svijest i razgovarala je sa mnom. Rekao sam joj: 'Draga, ovdje sam'", rekao je Flavio koji je zaručnici pružio prvu pomoć.

Ona mu je odgovorila da je sve u redu, no da ima jaku bol u leđima i vratu. Izvadio ju je iz limuzine i zatražio pomoć od svojih prijatelja vatrogasaca koji su bili tamo kao gosti. 30-godišnjakinja odmah je prevezena u bolnicu, a prema liječničkom izvješću, doživjela je moždani udar zbog preeklampsije i unutarnjeg krvarenja što je značilo da su kirurzi bili prisiljeni ukloniti joj maternicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

S obzirom na ozbiljnost slučaja, medicinski tim obavio je hitan carski rez kako bi spasio život 29-tjedne bebe i mlade mame, no ona je preminula nakon operacije.

Sophia je rođena s 930 grama i 34 cm, na intenzivnoj je te će u bolnici vjerojatno ostati barem dva mjeseca.

Snimka posljednjih trenutaka mladenke pokazuje je kako sretno maše prema kameri na dan koji je trebao biti jedan od najsretnijih u njezinom životu, no umjesto toga on se ugasio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara