Predizborni trash: "Templari" protiv "bezvjeraca, udruga pedera i prostitutki"

STANOVNICI Splita na vlastitoj su koži osjetili čari predizbornog ludila. Naime, nepoznat netko je s vrha Kotekstovog nebodera, samo 25 metara od policijske stanice, građane zasuo gomilom letaka koji na krnjem hrvatskom jeziku pozivaju građane da se udruže protiv "bezvjeraca, udruga pedera i prostitutki koji podržavaju srpskog zeta Stefana Mesića i njegovu Milku".

Leci su s vrha Koteksovog nebodera bačeni točno u podne, a nepismeni tekst s gomilom suvišnih uskličnika izgleda kao da ga je pisao netko s par razreda osnove škole. U tekstu se poziva na glasanje za "drugu kandidatkinju" u drugom krugu izbora, te se, naravno, citiraju pjesme Marka Perkovića Thompsona.

U nadi da će vas dotični letak dobro zabaviti, tekst letka kojeg potpisuje "Udruga Templari" prenosimo u cijelosti, sa svim logičkim, semantičkim, gramatičkim i pravopisnim pogreškama.


Kliknite na sliku za prikaz cijelog letka

HRVATSKI NARODE !!!

Razmisli, sjeti se, odgovori!

Odgovori agresivnoj manjini ultraljevičara, bezvjeraca, autonomaša…
Odgovori građanima srpske, bošnjačke i ostalih manjina koje su se okupile i zdušno podržavaju svog srpskog zeta Mesića!!!
Odgovori svim strankama i strančicama ljevice koje ujedinjeno na čelo Hrvatske države hoće postaviti ateistu Stjepana Mesića!
Njih nešto više od četvrtine stanovnika izići će na izbore i glasovati kao jedan, samo da bi ispunili svoj cilj i narugali se hrvatskom narodu bez obzira što neki od njih znaju da je Mesić lažov i šarlatan, ali im odgovara jer ismijava i ponižava hrvatske nacionalne vrijednosti!

Hrvatski narode!

Ne nasjedajte onima koji odgovaraju drugu kandidatkinju želeći da Vi ostanete kod kuće i tako na pasivan način izaberete njihovog Mesića!
Ne tražimo dlaku u jajetu!
Zapitajte se zbog čega svi Srbi, Muslimani, ateisti, autonomaši i ultraljevičari žestoko podržavaju Mesića?!
Zašto svi rušitelji hrvatskih tradicija potpomognuti raznim sektama i udrugama pedera i prostitutki, podržavaju Stefana Mesića i njegovu Milku!
Spadaš li i ti u takvo društvo!!!?
Ako nisi, iziđi na izbore i to pokaži!!!
Ne dopusti daljnju degradaciju hrvatskih slobodarskih, tradicijskih i katoličkih vrijednosti!
Sjeti se svih Mesićevih nečasnih radnji i izjava, i razmisli kome one idu u prilog i koga vesele !!!
Zaslužuju li takvi da mi ostanemo kod kuće i tako izaberemo njih !!!
Izaberimo drugog kandidata, koji je u svakom slučaju bolji od Mesića, i neka tako svi oni koji podržavaju Mesića, još jednom vide da nas ima!!!
Da bi zlo pobijedilo, dovoljno je da dobri ljudi ne poduzmu ništa !!!

I propust je grijeh !!!

Ne propusti kazniti Mesića !!!

Iziđi na izbore !!!

Hrvatski pozdrav!

Udruga "Templari"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara