Predoziranog Burta Reynoldsa izvukli iz lokve krvi i odveli u ludnicu

Tekst: V.V.
Foto: JLP

SEKS simbol američkih drugorazrednih filmova i čovjek za kojim su nekoć uzdisale udavače diljem svijeta završio je na odvikavanju od tableta i alkohola nakon što je jedva preživio posljednje predoziranje koje se dogodilo krajem kolovoza. Burta je tada njegovo pomoćno osoblje pronašlo u njegovom domu u Los Angelesu na podu kupaonice u lokvi krvi. Na rehabilitaciju je odveden prisilno, a liječnici su mu zabranili da napušta ugledni rehabilitacijski centar sve dok se barem malo ne osnaži jer mu je život bio u opasnosti.

Dva puta završio na Hitnoj na ispumpavanju želuca

"U posljednje je vrijeme užasno puno pio i zlorabio lijekove na recept, uglavnom tablete protiv bolova. Čak dva puta je završio u hitnoj službi na ispumpavanju želuca", neimenovani izvor objasnio je novinarima i dodao: "Burt je opijen lijekovima pao i teško se razrezao. Njegov ga je kućepazitelj odveo u bolnicu, no ovoga se puta Burt čudno ponašao te su ga doktori, zabrinuti za njegovo zdravlje, poslali u lokalnu psihijatrijsku bolnicu u West Palm Beachu".

Menadžer ga pokušao opravdati pred novinarima - bezuspješno

Međutim, Burtov menadžer pokušao je osvjetlati obraz nekoć slavnog glumca starim, dobrim razlogom za kojim je posegnula i također nedavno hospitalizirana Mischa Barton. "Nakon povratka s operacije g. Reynolds se osjećao kao da prolazi kroz pravi pakao i zato je uzimao tablete, da se riješi bolova. Kada je shvatio da je postao zarobljenik lijekova prijavio se na odvikavanje kako bi povratio kontrolu nad svojim životom. G. Reynolds se nada kako će njegov primjer pomoći drugima da pomognu sami sebi i odu na odvikavanje", rekao je.

Teško mu palo što više nije ono što je nekoć bio

Međutim, posljednjih godina američki tabloidi gotovo na tjednoj bazi objavljuju vijestice o novom pijančevanju i "skandalčićima" slavnog brka. Međutim, on jednostavno više nikoga ne zanima, što je samo dodatni razlog njegove tuge i depresije. Nakon što ni nizom plastičnih operacija i raznih korekcija nije uspio povratiti staru slavu, danas 72-godišnji Burt okrenuo se starom holivudskom savezniku propalica: alkoholu, koji ga je u konačnici koštao ikakve povratničke karijere ili pozitivne pažnje medija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara