Predstavljamo Miss Bolivije, Dominikanske Republike i Indije

PREDSTAVLJAMO vam djevojke iz Bolivije, Dominikanske Republike i Indije koje će se boriti za titulu Miss World 2005. Do izbora ćemo vam predstaviti svaki dan po tri misice, koje su prema našem mišljenju najljepše.

Miss Bolivije - Viviana Mendez Riviero

Starost: 19
Zanimanje: Studentica
Visina: 176

Viviana je rođena u Santa Cruzu gdje je završila srednju školu, a danas studira građevinarstvo na sveučilištu u svom rodnom gradu. Životni cilj joj je graditi mostove u Boliviji. Do sada je radila kao manekenka,  dok je njezin najdraži hobi skupljanje dječjih autića.


Miss Dominikanske Republike - Elisa Abreu De Los Santos

Starost: 21
Zanimanje: Studentica
Visina: 170
  
Elisa se rodila i odrasla u Jarabacoi. Studira arhitekturu i voljela bi jednoga dana biti poznata arhitektica. Voli glumiti u kazalištu, plesati salsu, a ima i dvije chiuaue koje se zovu Lola i Vitanina.


Miss Indije - Sindhura Gadde

Starost: 21
Zanimanje: Studentica
Visina:175

Sindhura se rodila u Vijaywadi, a odrasla je kod djeda i bake u Andhri Pradeshi. Školu je završila na Novom Zelandu gdje je započela karijeru u medijima i modnoj industriji. Uskoro će postati magistrica farmacije. Voli jezike, a trenutno uči kineski, japanski i arapski. Najljepša Indijka zimi vozi snowboard, a ljeti igra odbojku i roni.

Za svoju favoritkinju možete glasati ovdje.

(Foto: Miss World)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara