Predstavljamo Miss SAD-a, BIH i Kolumbije

PREDSTAVLJAMO vam djevojke iz SAD-a, BIH i Kolumbije koje će se boriti za titulu Miss World 2005. Do izbora ćemo predstaviti svaki dan po tri misice, koje su prema našem mišljenju najljepše.

Miss SAD-a - Lisette Diaz

Starost: 22
Zanimanje: Studentica
Visina: 170

Lisette je rođena u Guadalajarai u Meksiku, a odrasla u Kaliforniji. Studira na Sveučilištu u San Diegu. Željela bi postati učiteljica i eventualno osnovati vlastitu, privatnu školu. Voli gledati stare filmove, čitati, pisati kratke priče i pjesme. Kao mlada je radila različite poslove, a jednom se okušala i u "građevini".


Miss BIH - Sanja Tunjić

Starost: 19
Zanimanje: Studentica
Visina: 177

Sanja, rođena u Tuzli, za vrijeme rata je boravila u Njemačkoj. Nakon gimnazije upisala je studij njemačkog jezika, a kada ga završi, željela bi raditi kao prevoditeljica ili profesorica. Povremeno daje instrukcije iz engleskog i njemačkog, a u slobodno vrijeme čita, igra odbojku i odlazi na kuglanje. Najdraža hrana joj je "fast food".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Miss Kolumbije - Erika Querubin

Starost: 25
Zanimanje: Studentica
Visina: 178

Erika i njeno dvoje braće porijeklom su iz Medelina. Ona studira novinarstvo, a kada nije na fakultetu, slika po porculanu, ide u kino i pleše tradicionalne plesove. Na svom je fakultetu zadužena za odnose s javnošću.

Za svoju favoritkinju možete glasati ovdje.

(Foto: Miss World)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara