Predstavljanje u Piranhi: Tony, Dino i Tash na novoj kompilaciji Papaya Day & Night

EKSKLUZIVNA promocija nove kompilacije "Papaya Day & Night" održat će se 12. lipnja u klubu Piranha. CD s vrućim hitovima koji prenose djelić atmosfere koja vlada u klubu Papaya na Zrću bit će podijeljeni najsretnijim gostima koji u subotu dođu u Piranhu, a garancija ultimativnog Papaya ozračja bit će specijalni "back 2 back" nastup Papayinih rezident Dj-eva. Šareni kokteli, vruća atmosfera i poklon ulaznice za Papayine festivale dovoljan su razlog za dolazak u Piranhu.

Tony Cetinski na novoj Papaya Day & Night kompilaciji

Na prošlogodišnjim izdanjima Papaya Day&Night glazbene kompilacije pjevušilo se sa svjetskom house divom Barbarom Tucker, plesalo u ritmu najvećih svjetskih remixera Freemasons-a na najvećim festivalskim groznicama u klubu Papaya. Mladi grčki producent Tash pobjednik je natječaja kluba PAPAYA za producenta ovogodišnje kompilacije u izboru od čak stotinu prijavljenih producenata iz cijelog svijeta. Uz brojne inozemne hitove, na novom CD-u se nalazi i "Reason to Fly" Tonyja Cetinskog, remix hita "Afrika" Dine Dvornika te "Sweat 17" grčkog producenta Tasha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno 13 hitova na novoj kompilaciji garantira dobar provod, a dobro će se provesti i 500 sretnika koji će kupnjom CD-a osvojiti i ulaznicu za jedan od najvećih festivala u klubu Papaya. No, dok ne stignete do Papaye, u Piranhi u subotu uživajte u novom Papaya zvuku te saznajte što Vas sve očekuje u uzbudljivoj ovogodišnjoj sezoni najpoželjnije europske destinacije za mlade.
   


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara