Predstavljena domaća kozmetika na bazi meda Mayani

MED, drevni simbol besmrtnosti, svojim spojem vitamina, minerala, aminokiselina i enzima temeljni je sastojak kozmetičke linije Mayani, koju je predstavila tvrtka Melis na održanoj konferenciji za novinare.

Mayani, linija koja objedinjuje suvremenu tehnologiju proizvodnje i čiste prirodne sirovine u potpunosti je domaći proizvod na bazi meda i ostalih pčelinjih proizvoda, te nerafiniranih ulja namijenjenih vanjskoj njezi kože.

Mayani je linija unutar branda Melis koji objedinjuje tri linije proizvoda pod sloganom 360 stupnjeva njege. Među njima su medovi Melbi, dodaci prehrani Melvita na bazi meda, matične mliječi, propolisa, cvjetnog praha, ljekovitog bilja, vitamina, minerala i eteričnih ulja, te kozmetika Mayani za njegu i ljepotu lica. Ova paleta proizvoda hrani tijelo iznutra i izvana te kao takva predstavlja potpunu njegu za modernog čovjeka koji zbog užurbanog ritma života često propušta pružiti svom duhu i tijelu sve što mu je potrebno za nadoknadu energije te očuvanje zdravlja i ljepote.

Principe Mayani kozmetike obrazložila je gospođa Irena Švenda, biotehnolog i glavni nutricionist u tvrtki Melis: "Kvaliteta života odražava se u velikoj mjeri na koži. Stres i drugi negativni utjecaji izazivaju promjene na koži poput gubitka vlage, mijenjanja boje i teksture, ljuštenja ili pretjeranog izlučivanja masnoće. Mayani kozmetika djeluje tako da putem prirodnih sastojaka nadomješta koži elemente koji joj nedostaju".

Nakon plasiranja linije Mayani kozmetike za njegu lica, tvrtka Melis za iduću godinu najavljuje plasiranje linije Mayani za njegu tijela, pri čijem će se osmišljavanju voditi imperativom prirodnog očuvanja zdravlja i ljepote.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara