Prekršila zakon: Vidina žena objavila adresu cure koja joj je vrijeđala muža

Prekršila zakon: Vidina žena objavila adresu cure koja joj je vrijeđala muža
Foto: Igor Kralj, Davor Javorovic/PIXSELL

NAKON što je jedna djevojka Ivani Vidi, supruzi Domagoja Vide, napisala da "moraš imati želudac za spavati s ovakvim makar bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je", žena nogometaša odlučila je uzeti pravdu u svoje ruke.

Ne samo da joj je odbrusila nazad, već je tijekom noći i jutra objavila niz poruka krvoločne mase koja je jedva dočekala poziv da nekog išutira.

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Tako se doznalo što djevojka studira, koliko je uspješna u tome, kakve privatne odnose ima, a u jednom su trenu pratitelji Ivane Vide dobili serviranu i adresu na kojoj je se može naći.

Očito je Vida u međuvremenu doznala da je prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka protuzakonito objavljivati osobne podatke neke osobe ako ona na to nije pristala pa je izbrisala sporni Instastory na kojem je poručila da će Kohorta doći po djevojku na tu adresu.

"Molila bih da mi se prijatelji, roditelji od dotične djevojčice ne ispričavaju već bolje da porade na odgoju i kulturi svoje prijateljice/kćeri, a kod mene može doći na savjete kako imat lijep život i uz to dečka/muža koji ju obožava. Jasno joj treba biti da ja ne zaboravljam", napisala je Ivana na početku "progona", na što je djevojka odgovorila da se nitko nije ispričavao.

Tijekom noći objavljivala je snimke kako sa suprugom nazdravlja nakon uspješnog napada na pratiteljicu, a po toj temi nastavila je udarati i nakon buđenja, objavljujući poruke koje je dobivala tijekom noći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara