Prelijepa Kelly Brook u maniri seks bombe četrdesetih Rite Hayworth

MANEKENKA Kelly Brook utjelovila je seksi divu i božicu četrdesetih Ritu Hayworth na fotografijama za naslovnicu novog broja časopisa SkyMag. Na fotografijama su korištene scene iz filma "Gilda", filma koji je obilježio onu prvu, pritajenu "noir" seksualnu revoluciju i otvorio vrata razdoblju takozvanih "pin up" djevojaka.

Zanosni model Kelly Brook neodoljivo podsjeća na Ritu Hayworth, seks bombu četrdesetih godina prošlog stoljeća, koja je 1987. godine preminula od posljedica Alzheimerove bolesti, koja je unatoč imidžu divlje seksi djevojke privatno bila povučena osoba. "Poistovjetila sam se s Ritom u potpunosti. Velika je čast dobiti ulogu jedne od najvećih filmskih diva ikad", bila je oduševljena Kelly Brook, kojoj uvlačenje u preusku odjeću i sati provedeni pod haubom kako bi joj frizura bila ista kao nekoć Ritina, uopće nisu smetali.

Rita Hayworth - seks simbol i pionirka "erotske" fotografije

Rita Hayworth ostvarila je nekoliko značajnih uloga u starom Hollywoodu - osim u "Gildi", briljirala je u "Pričama s Manhattana" i "krvi i pijesku", a poznata je bila i kao vrsna plesačica, te su njezini nastupi na brodvejskim daskama s legendarnim Fredom Astaireom uvijek su bili dočekivani s oduševljenjim i kritike i publike. Rita je bila i jedna od pionirki "seksi" fotografije - fotografija snimljena 1941. godine, prije nego je snimljena "Gilda", na kojoj Rita na kleči na krevetu odjevena u "svilu i kadifu" krasila je naslovnicu časopisa Life, i kupaonice svakog američkog neženje - od lučkog radnika, pa do, šuškalo se, studentske sobe mladog predsjednika Keneddyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kelly Brook posla ima kao u priči!

Kelly Brook u zadnje vrijeme ima angažmana da ih ne stigne ni odraditi - New Look, lanac "high street" mode, čiji je Kelly zaštitno lice, ugovor joj je produžio na sljedeće dvije godine, a fotografiranja za naslovnice za ljetna izdanja muških i modnih časopisa Kelly ima zakazanih za svaki dan po jedno. Nedavno je nastupala i u BBC-jevom showu "Strictly Come Dancing", gdje je pokazala zavidno plesno umijeće, i iako je bila jedna od favoritkinja showa, morala ga je napustiti jer joj je otac umro.

V.V.
Foto: Daily mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara