Preljubnici objasnili zašto varaju i razloge uopće nije teško razumjeti

Preljubnici objasnili zašto varaju i razloge uopće nije teško razumjeti

Foto: Instagram

SVI SMO svjesni toga da je varanje nešto neoprostivo i potpuno neprihvatljivo, ali za one koji su to zaista doživjeli (ili varali) izgleda da nije sve tako crno i bijelo, piše Indy100.

Korisnici Reddita nedavno su odgovorili na pitanje zašto su varali i kako je to završilo. Neka od objašnjenja i razloga i nije tako teško razumjeti.

"Prerano sam se udala i tek kasnije shvatila kakav je zaista moj muž. Sve je morao kontrolirati i nije me nimalo poštivao. Kasnije sam saznala da često posjećuje razne stranice za upoznavanje i traži ljubavnice. Pokušali smo poraditi na svemu, no on bi se uvijek vraćao svojim navikama. U jednom sam trenutku došla do točke kada mi je jednostavno prestalo biti stalo", započela je svoju priču jedna korisnica Reddita.

 

Objavu dijeli Couples_love (@couples_on_bed)

"Ubrzo nakon toga upoznala sam nekoga na poslu tko me privukao na prvi pogled. Počeli smo se prijateljski družiti, a prijateljstvo je preraslo u aferu jedne večeri kad me dovezao doma i poljubio. To je bio najnevjerojatniji trenutak u mom životu. Afera je trajala nekoliko tjedana, no onda me obuzeo osjećaj krivnje te sam je prekinula.

Opet sam pokušala sve izgladiti s mužem, no njegovo psihičko zlostavljanje postajalo je sve gore. Na kraju smo se ipak razveli, a ja sam sada već deset godina u braku s tim kolegom s posla. Zaključak priče je: prevarila sam muža jer je bio kreten i jer nam je brak bio katastrofalan", napisala je prva korisnica.

"Iskreno, varam jer se osjećam nesigurno. Napravila sam to više puta i znam da je pogrešno, ali iskreno sam voljela svaku osobu koju sam prevarila i problem nikada nije bio u mom partneru, već zbog mojih nesigurnosti", napisala je druga.

"Bio sam jako mlad. Imao sam 18 godina i užasno mi se svidjela prijateljica od moje cure. Uskoro smo se počeli sve više potajno viđati i zaljubio sam se u nju. Nisam htio prekinuti s curom jer su dugo bile prijateljice i nisam želio da zbog mene propadne njihovo prijateljstvo", napisao je jedan korisnik.

 

Objavu dijeli Couples (@couple.s)

"Kad sam otišao služiti vojsku u Irak, supruga me prevarila nekoliko puta. Bilo mi je užasno, ali prebrodili smo to. Kad sam opet otišao u inozemstvo nekoliko godina nakon toga, započeo sam aferu s kolegicom koja je trajala šest mjeseci. U to vrijeme opravdavao sam to izlikom "da smo sada kvit". Ali sada, osjećam se užasno zbog toga. I nikad joj to neću reći", napisao je drugi korisnik.

"Imao sam 19 godina kad sam bio u jednogodišnjoj vezi sa svojom curom. U stan do mene uselila je djevojka u koju sam se zaljubio na prvi pogled. Počeli smo se družiti I jednu smo večer spavali skupa. Sljedeći dan sam odmah prekinuo sa svojom curom i prohodao sa "susjedom". Nakon mjesec dana uselila se u moj stan. To je bilo prije 17 godina. Trenutno spava pored naše kćeri", napisao je još jedan korisnik Reddita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara