Premijera "Pacijenata": Zlatko Mateša poveo djevojku, pojavila se i trudna Mirna Maras

Premijera "Pacijenata": Zlatko Mateša poveo djevojku, pojavila se i trudna Mirna Maras

Foto: Press

DUGOIŠČEKIVANI mjuzikl "Pacijenti" sinoć je premijerno prikazan u prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Na svečanoj premijeri pojavili su se brojni poznati Hrvati. Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša došao je sa svojom dvostruko mlađom djevojkom, ekonomisticom Bojanom Maglaić.

Jelena Rozga došla je bez Stjepana Husera, koji se trenutno nalazi u Argentini.

Mjuzikl je pogledala i Mirna Maras koja je nedavno otkrila da očekuje prinovu sa suprugom Željkom Batinićem.

Stigla je i Doris Dragović, zatim Petar Grašo i Danijela Martinović, Maksim Mrvica, Jacques Houdek sa suprugom Brigitom. Mia Begović, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, Jole, Doris Pinčić i brojni drugi.

"Pacijenti" su se pripremali mjesecima, a mnogobrojna publika nije krila oduševljenje sjajnim vibracijama, glazbom i zabavom. Ansambl su predvodili Hana Hegedušić i Damir Kedžo. Libreto za mjuzikl napisao je Miro Gavran, glazbu Tonči Huljić, tekstove songova Vjekoslava Huljić, dok je redatelj i koreograf Igor Barberić.

"Presretan sam, zadovoljan sam, prošlo je bolje nego sam i sam očekivao. Svi ljudi koji su došli na premijeru su došli na povjerenje i na imena autora, i po prvi puta sam osjetio tremu sat vremena prije predstave, ali vrlo brzo je nestala s prvim smijehom, prvim aplauzom, reakcijama na ono što smo im ponudili i vjerujem da smo opravdali to povjerenje. Jedino sam se bojao ovako velike dvorane ali je dvorana Lisinski je položila ispit a vjerujem i mi s njim. Pozivam sve da dođu vidjeti", rekao je Tonči Huljić nakon dugotrajnog pljeska koji se orio dvoranom Lisinski.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara