Premijera: Prvi pogledajte spot Natali Dizdar za pjesmu "Stop"

Premijera: Prvi pogledajte spot Natali Dizdar za pjesmu "Stop"

NATALI DIZDAR snimila je spot za pjesmu "Stop" koju možete ekskluzivno pogledati na stranicama Indexa. Pjevačica, koju mnogi smatraju glavnom predstavnicom nove generacije urbanih pjevačica na ovim prostorima, u videospotu je odglumila ženski lik iz pjesme, dok je uloga njezina (bivšeg) dečka pripala glumcu Ivanu Glowatzkom. U tri minute pratimo priču ostavljene Natali koja uništava i pali fotografije bivšeg dečka u želji da prošlost ostavi iza sebe.

"Ne bih se nikad ponijela tako jer nakon prekida nisam takva. Volim sve svoje uspomene koje me podsjećaju na sva razdoblja, depresivna ili sretna. Sve slike i predmete čuvam u jednoj kutiji", otkriva 24-godišnja pjevačica. Prvi dio spota, snimanje uspomena nje i Ivana Glowatzkog, kaže, prošao je bez većih problema. "Ivana sam upoznala na snimanju, odabrao ga je redatelj Andrej Korovljev. Budući da je profesionalni glumac, pomogao mi je da se brzo opustim", rekla je Natali i nadodala da su sve snimili filmskom kamerom.

"Ja sam sam svoj majstor"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pjesme "Naučila sam trik", spot za "Stop" najavljuje dugoočekivani album izvođačice, koji bi trebao izaći u prosincu. Na njezinu drugom nosaču zvuka naći će se deset novih autorskih pjesama, koje su pomno birali protekle tri godine, otkako je izašao njezin glazbeni prvijenac, a među autorima se nalaze Husein Hasanefendić Hus, Darko Rundek, Dino Šaran, Sandra Bastijančić, Marta Muždalo i Natalin gitarist Vlado Mirčeta koji je napisao dvije pjesme.

"Nisam snimila nijedan duet. Ja sam sam svoj majstor", rekla nam je u šali pjevačica koja će ipak zvučati nešto drukčije nego na početku karijere. "Ono je bio lounge pop. I dalje radim pop glazbu, samo nove pjesme imaju topli zvuk, nabrijane su gitarama i imaju rokerskog štiha. Naći će se tu i baladice i disco stvari", ispričala je Dizdarica koja ne može izdvojiti omiljenu pjesmu kad su joj sve predobre. I na ovom glazbenom uratku radio je uigran tim koji, uz Natali, uključuje glazbenog producenta Gordana Muratovića Cokija i izvršnu producenticu Gogu Bosak.

E.D.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara