Premijerno na Indexu: Ramirez predstavlja spot za pjesmu "Da li me voli"

Foto: Vedran Metelko, Goran Beronić

Nakon uspješnog prvog singla"Ti i ja", u pjesmi "Da li me voli" Ramirez donosi dašak prošlih vremena. "Možda zeru kasnimo, ali morali smo se i mi očešat` o osamdesete, bila je to tako dražesna dekada" poručuju iz benda. Pjesmom "Da li me voli" Ramirez nastavlja u plesnom ritmu, jer novi singl osvaja ritmom i refrenom, a progovara o ljubavnim nesigurnostima koje smo svi imali. Spot kroz ples dočarava igru djevojke i mladića te njihov put kroz odnos. Da li me voli, često je pitanje u ljudskim odnosima a ovaj spot na pomalo retro, ali veseo način, pokazuje da ljubav na kraju pobjeđuje.

U spotu se pojavljuju Andrea Solomun i Marko Jelić kao plesni solisti. Spot je snimljen na lokacijama oko Zagreba, realiziran je u koprodukciji s Matijevic građenjem i Bold studijom. Režirao ga je Vedran Rapo, producentica spota je Maja Kurečić. Josip Žuvan je asistent režije, Tomislav Sutlar operater kamere. Mihael Kovač asistent kamere, a gaffer je Joško Milić.

Ramirez izdaje novi album "Svijet je lijep" na kojem će se naći i dva singla predstavljena na Indexu, "Ti i ja" i aktualni "Da li me voli". Album izlazi u četvrtak, 17. ožujka, a Ramirez možete slušati uživo već u subotu poslije toga, 26. ožujka u klubu Sax!. Tamo će dečki promovirati novi album, ali i svirati neke od svojih najpoznatijih hitova poput "Iste cipele", "Sedam", i "Učini nešto danas". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara