Premijerno pogledajte novi spot grupe Connect: Dečki "Hejtere" snimali na Zakynthosu

Foto: Marko Ocepek

NAKON ljetnog hita "Dalmatinka", dečki iz grupe Connect odlučili su se predstaviti pjesmu "Hejteri", a spot možete premijerno vidjeti na Indexu. Dečki su pojasnili tko su hejteri o kojima pjevaju. "Tematika pjesme obuhvaća sve što se događa na jednom urnebesnom partyju, pun klub, euforičnu atmosferu, zgodne cure,ruke gore i te fore. Po običaju uvijek ima onih koji se ne mogu uklopiti u takvu priču i koji će uvijek baciti neki hejt. Pjesma govori o zabavi, no radni naziv pjesme je bio Hejteri pa smo ga odlučili tako i ostaviti", objasnili su Connectovci.

"Hejteri" odišu jakim plesnim ritmom, zaraznim synthevima i melodijama u maniri electra, housea i dubstepa, a ovo ljeto postali su neizostavni dio DJ setova na svim ludima partyjima koji žele vruću atmosferu. Pjesma poziva na zabavu, pa je spot snimljen na jednoj od najzabavnijih turističkih destinacija, grčkom otoku Zakynthosu. Hrvatski apsolventi su odlučili da je Connect najbolji izbor za zabavu, pa je ekipa KN Productiona iz Slovenije snimila taj nezaboravan put i pretočila ga u video priču.

Osim koncerata za više od dvije tisuće apsolvenata, dečki su u spotu zabilježili urnebesne trenutke u klubovima te na ulicama otočkog grada Laganasa, pa se zabava može namirisati u svakom kadru. "Bilo nam je super na snimanju, uopće nije bilo zahtjevno i to nam je jedno od lakših snimanja spota uopće. Mislim da je spot jedan od naših najboljih i najzabavnijih spotova dosad snimljenih. Ekipa na partiju je super prihvatila snimanje i odlično se zabavljala ,što će se uostalom i vidjeti u spotu", opisali su Connectovci snimanje "Hejtera".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara